Oblíbené

Účastník si v aplikaci uloží stránku, ke které se chce vrátit. V Builderu se to nenastavuje.

Co uvidí účastník

Na stránce programu je v horní liště hvězdička. Klepnutím si stránku uloží. Poprvé se dozví, že ji najde na záložce Oblíbené na přehledu aplikace, napříč programy. Uložené jde vyhledat a z oblíbených odebrat.

Uložení není postup programem. Neresetuje připomínku neaktivity ani sérii týdnů.

Když program uzavřete, uložené z něj zůstane v seznamu s tím, že program byl ukončen. Když účastník svůj zápis smaže, zmizí i oblíbené z toho programu.